loader

Ontstaan van Swimhub

Ons achtergrondverhaal

Rond augustus 2016 kwam het idee samen met Michael en Joeri een applicatie te ontwikkelen om de aanwezigheid van zwemmers bij te houden. Dit werd gebrekkig gedaan op papier of notities in de telefoon. Hierdoor was er geen inzicht in wie hoeveel keer in de week zwom. Hierdoor ontstond project Swimhub.
Maart 2017 werd de eerste training geregistreerd. En daarbij ook de groei van Swimhub. Persoonlijk records werden toegankelijk. Meer informatie over een leden kunnen worden toegevoegd en kwamen statistieken beschikbaar.
Door Swimhub zijn zeker een paar dingen misschien wel ongemerkt veranderd. Zwembad wordt efficiënter ingedeeld. Zo worden beslissingen genomen welke dagen in de vakantie wel of niet getraind gaat worden. Contributie eerlijker verdeeld onder de leden door individueel te kijken hoeveel het lid traint.

Op het moment van schrijven zijn we 2,5 jaar verder en op naar de release van Swimhub dat andere verengingen zich ook aan kunnen gaan sluiten. Voor alle leden van de zwemafdeling kunnen ook inloggen en en de statistieken zien op app.swimhub.nl. Voor in de toekomst gaan we kijken of de wedstrijden ook inzichtelijk kunnen maken en persoonlijke doelen kunnen gaan definiëren waar we op kunnen gaan focussen.

drive02

Tijdlijn van Swimhub

De levensloop van Swimhub
Aug. 2016
#

Start ontwikkeling

Eerste prototype wordt gemaakt voor de aanwezigheid registratie

Maart 2017
#

Eerste test

Eerste test voor aanwezigheid registratie bij een zwemclub

Mei 2019
#

Club kalender toegevoegd

Westrijd, trainingen kunnen nu zichtbaar voor de clubleden in de leden agenda terug gevonden worden

okt. 2019
#

Opstart van bedrijf

Het bedrijf Patrick Development wordt opgericht en ingeschreven bij de KVK

Jan. 2020
#

Release Swimhub V1.0

Het is eindelijk zo ver. Swimhub is open voor andere verenigingen

Wat heeft swimhub betekend